«

»

feb 06

Frivilligheten gjør det mulig!

Dugnad er Norges nasjonalord, og i år skal dugnaden feires! I Frivillighetsåret 2022 skal nemlig hele Norge feire hvordan den frivillige innsatsen til helt ordinære folk gjør det mulig å oppnå helt ekstraordinære ting, og vi i Hovlandsnuten Opp skal selvsagt være med på festen!

Hovlandsnuten Opp har blitt en sprek og årlig folkefest for hele lokalsamfunnet, og veien dit er brolagt med utallige dugnadstimer utført av våre frivillige. Faktisk er det slik at det hvert år er med mellom 60 og 70 frivillige som bidrar med sin tid og engasjement for å sikre en trygg og god gjennomføring av motbakkeløpet, og som er uvurderlige for å få til det løpet vi er så stolte av.

Og alt hva våre frivillige kan! Dette er stjernene som er med på å rydde sti, planlegge arrangementet, legge til rette for spennende aktiviteter i tilknytning til løpet og hente inn spennende foredragsholdere og artister. Dette er heltene som deler ut drikke og frukt på løpsdagen, som heier fra vaktstasjonene sine underveis i løypa og som registrer målgangen din på toppen. Og dette er bare noen av de mange, mange frivillige som er med på å gjøre at arrangementet blir en god opplevelse for alle.

Vi gleder oss til å være med på å feire frivilligheten på vårt vis: med svette, glede, konkurranser og opplevelser for både små og store i årets Hovlandsnuten Opp!

Og det er frivilligheten som gjør det mulig!

 

DSC_0306