Bedrift/Gruppedeltakelse

Stadig flere bedrifter og grupper samler seg om Hovlandsnuten Opp og har lagt det inn som en sosial og lagbyggende målsetting i arbeidshverdagen. De to foregående år utfordret flere lokale bedrifter hverandre, noe som førte til uformell, men høyst alvorlig konkurranse i motbakkene mot Hovlandsnuten.

Vi synes det er flott at motbakkeløpet kan bidra til å bygge samhold og inspirasjon mot felles bedriftsmål. At løpet i tillegg motiverer internt til helsefremmende aktiviteter er en svært positiv sideeffekt.

PÅMELDING I BEDRIFTKLASSEN

  1. Gå til påmeldingsportalen
  2. Skriv inn bedrift du ønsker å representere
  3. Hvis de ansatte skal melde seg på hver for seg er det bare å fylle ut skjemaets felter, men HUSK å skriv inn riktig bedriftsnavn! Deretter trykker du «neste» og kommer videre til trinn 2 i påmeldingen. Her kan du f.eks endre fakturamottaker dersom arbeidsgiver skal ha denne direkte (husk at faktura sendes til den registrerte e-postadressen)
  4. Dersom du er ansvarlig for å melde på flere fra din bedrift, gjør du som i punktet over men velger i trinn 2 i påmeldingen og velger knappen «Legg til flere». Dette kan du gjøre så mange ganger du ønsker helt til du har fått med alle navn og velger «Fullfør påmelding» til slutt.
  5. Husk å sørge for at faktura blir betalt innen fristen slik at dere blir endelig registrert og at dere slipper purring.

PREMIERING

  • Premieringen blir en vandrepokal som vinnes av det laget som har den raskeste tiden på fem løpere. Vandrepokalen vinnes til odel og eie når den er vunnet tre ganger.
  • Utenom dette kåres det laget som er mest entusiastisk og/eller setter fokus på folkehelsen av en egen jury og vinner entusiastpokalen.

Legg att eit svar