For barna: Ove Rocketroll

I år kommer Ove Rocketroll til Hovlandsnuten Opp.

Ove underholder barn, ungdom og voksne.

Fra Ove var 8 år gammel har han opptrådt i egne band med egne tekster og melodier.

Som frontfigur i parodigruppa «Metal Succers» ble kabareten «Livet, fleip eller fakta» satt opp under den første humorfestivalen i 1994. «Den store norske humorfestivalen» har etter dette booket Ove Storland inn for å underholde internasjonale og nasjonale toppkomikere under selve festivalen.

Ove Storland har treårig høgskoleutdanning som vernepleier, og har fra 1991 jobbet med barn, ungdom og voksne – barnehage, skolefritidsordning, fritidsklubb, aktivitør for barn og ungdom på leir og camping i tillegg til jobben som artist. Han har gitt ut en barnekassett i 1993, barne-CDen Kokoland 1 i 2005 og Kokoland 2 i 2009. Disse to CDene er nå kjøpt opp av Norsk Kulturråd. Ove Storland har turnert over store deler av landet, også utlandet. I alle disse årene har Storland jobbet på barnas premisser… dette har resultert i flere besøk i barne-TV, i NRK og TV 2 og TVNorge.

Ove har et unikt uttrykk som er svært sjeldent i norsk barneunderholdning, er skussmålet fra barne- og ungdomsavdelingen i NRK og Barnas Kulturfestival på Kalvøya. Ove skreddersyr ethvert show etter alderen på publikummet.