For familien

Hovlandsnuten Opp er et arrangement for hele familien. Ta med deg tursekken, hunden eller hele familien og ta turen til toppen.

Det er opp til dere hvor dere ønsker å starte. Noen starter på Risvoll, mens andre velger å starte i Nordstøldalen, dere bestemmer helt selv. Vi anbefaler å starte turen mot toppen fra kl 09:00 og utover.

På Hovlandsnuten (11:00-15:00) blir det medaljer til alle som har gått til toppen, underholdning (Takket være Karl Erik og jentene), frukt, drikke og garantert mestringsfølelse. Obs: I år er det drikkestasjon kun på toppen

Sauda Fabrikkarbeiderforening fyller 100 år i år. De støtter oss med 100 flotte bjeller med SFAF logo. Vi deler ut disse til de første 100 barna som kommer til nuten.

Nyhet: Nytt i år er at det i tillegg til Hovlandsnuten Opp blir underholdning i Eventyrskogen Søndag 9.juni. Da kommer Askeladden Friteater og underholder kl 12:00. Det blir også avdukning av hele 7 nye beboere (trefigurer) i Eventyrskogen.

Velkommen til en eventyrlig helg i Sauda! 

Bilde: Espen Gya

Bilde: Nils Tungland

Askeladden Friteater står for underholdning søndagen etter Hovlandsnuten Opp. Eventyrskogen kl 12:00.

Sikkerhetstiltak

Følg med på svake partier i snøfonner som passeres. Disse markeres så godt en kan på forhånd.

Skulle en skade eller situasjon oppstå er det to stasjoner med Røde Kors i de siste kilometerne mot nuten som kan kontaktes. Disse har også hjertestartere.

Ved torden / lyn i området vil løpet avlyses.

Forberedelser

Det er viktig å være godt forberedt på værforholdene og terrengutfordringene. Sørg for å pakke passende klær og utstyr, samt nok mat og drikke for hele familien. Vi anbefaler også å sjekke værprognosene i forkant av arrangementet. Løypen finner dere her.